ЗАСІДАННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ РАДИ!!!

 8 листопада 2022 р. в закладі відбулося засідання педагогічної ради на тему "Особливості адаптації учнів 5 класу до нових умов навчання всередній школі в умовах реалізації  Концепції НУШ". 

Із доповіддю виступила заступник директора з НВР Джура С.Б., яка акцентувала увагу на особливості адаптаційного періоду учнів 5 класу НУШ, зміни переходу від початкової до основної школи, прояви дезадаптації та причини їх виникнення, розширила знання  про  техніки і методики полегшення адаптаційного періоду, надала рекомендації вчителям, класному керівнику, батькам учнів.

Психологічний аспект та вікові особливості молодших підлітків та їх влив на адаптацію до навчання розкрила практичний психолог Візнюк.С.С. Вона проаналізувала стан учнів на основі проведених методик" "Мій клас", "Кактус", "Кран емоцій"," Неіснююча тварина". Надала рекомендації, щодо полегшення умов адаптаційного періоду учнів та способи подолання труднощів у роботі.

Класний керівник Паламар В.Г. поділилалася  першими здобутками і невдачами роботи  у класному колективі,  намітила шляхи подальшої співпраці вчителів, батьків, учнів.






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Атестація педагогічних працівників закладу